La manresana Tània Cornet Anting ja és a Madrid, on aquest dimarts 28 de febrer al vespre participarà a la primera semifinal del programa de televisió Got Talent (Telecinco, 22 h). Ho farà formant part del grup de Gavà No Limits, amb el qual va aconseguir convèncer el jurat en el programa emès a principi de mes.

D'11 anys, Cornet és actualment alumna de les escoles Boogie Town, de Terrassa, i Musique, de Barcelona i al seu palmarès hi té títol de campiona del World Dance Club 2016, disputat a Jersey (Regne Unit), en la categoria de hip-hop children, de 9 a 13 anys.

La gala d'aquest dimarts serà en directe. Com a novetat respecte a la fase anterior, el jurat -format per Eva Hache, Edurne, Risto Mejide i Jorge Javier Vázquez- decidirà de forma unànime enviar directament un dels 14 artistes o grups a la final. Els 13 restants se sotmetran a la votació del públic. Entre els 4 que rebin més vots del públic (es podrà participar a través de Telecinco.es i l'app de Mitele), els espectadors escolliran el segon i el tercer finalistes i seguidament, de nou, el jurat triarà el quart.

A continuació pots veure les dues actuacions de la manresana a 'Got Talen't. I és que a més de prendre-hi part amb els 'No Limits', el mateix dia també hi va participar en un altre número amb el seu professor Kanga.

Tania Cornet com a part del grup No Limits

La manresana, actuant amb el seu professor Kanga