Mercedes Milá va seure al 'Chester' de Risto Mejide aquest diumenge. En la seva entrevista, la presentadora va tornar a confessar els seus problemes de salut en els dos últims anys en què va presentar 'Gran Hermano'.

"El meu equip va venir a Barcelona per intentar convèncer-me que presentés 'GH 17'", va assegurar-li a Risto, amb qui abans s'havia embrancat en una tremenda baralla pels casaments. El presentador de 'Chester in love' té previst casar-se en els pròxims mesos i Mercedes va aprofitar per treure-li el tema i mostrar-li la seva opinió, crec que us caseu per fer una festa, per reunir als amics ... No per molt més ", li va dir.

Com sorpresa el programa va convidar a Ismael Beiro, primer guanyador de 'GH', i gran amic de la periodista des de fa 16 anys.

Mejide li va demanar una anècdota amb Mercedes i ell va explicar quan li va confessar que li encantaven els porros. "Jo m'he fumat moltíssims porros en la meva vida d'haixix i de marihuana fins a un dia que em va caure un i em volia morir. Una persona em van passar un canut de marihuana, li vaig donar dues calades i vaig creure que no arribava a la cuina. tant que em vaig desmaiar", va assegurar Mercedes.