'Fargo' continua atraient grans estrelles cinematogràfiques. Si en les seves primeres dues temporades l'antologia dramàtica de Noah Hawley inspirada en el film homònim dels germans Coen va aconseguir seduir intèrprets com Billy Bob Thornton, Martin Freeman i Kirsten Dunst, el tercer lliurament no podia ser menys.

Ewan McGregor llueix irreconeixible en el nou teaser de la tercera temporada de 'Fargo', amb una incipient calba i sense demostrar massa bona relació amb Carrie Coon (The Leftovers), la representant de la llei en aquest petit poblet. Això sí, ara resta per veure l'altre germà al qual dóna vida McGregor en un tercer lliurament que s'ha proposat superar a les dues anteriors.

McGregor dóna vida a dos germans. Emmit Stussy és el gran i es guanya la vida a Minnesota com a expert en el negoci mobiliari on se li coneix com a Pàrquing Lot King (El rei del pàrquing). Un clar contrast amb el seu germà petit i presumpte protagonista d'aquest avanç, Ray, un agent de la condicional que és bastant més infeliç i menys atractiu que el seu vanagloriat germà. Però almenys té a una novia com Mary Elizabeth Winstead.

Estrena abril 19

El tercer lliurament episòdica de l'antologia dramàtica s'ha rodat a Calgary (Canadà) amb els seus estel·lars protagonistes Ewan McGregor, Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead i David Thewlis i promet ser la més actual de totes fins al moment.