El canal de pagament HBO va anunciar en un comunicat que rodarà una minisèrie sobre la campanya de Donald Trump i la seva victòria sobre l'aspirant demòcrata, Hillary Clinton, en les eleccions presidencials dels EUA de l'any passat.

El projecte, que es basarà en un llibre de pròxima edició escrit pels periodistes Mark Halperin i John Heilemann, comptarà amb Jay Roach com a director i Tom Hanks com a productor executiu.

Halperin i Heilemann prèviament van publicar 'Game Change: Obama and the Clintons, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime', sobre les eleccions presidencials de 2008, i 'Double Down: Game Change 2012' quatre anys més tard.

El llibre 'Game Change' (2012) ja va ser adaptat per HBO en una pel·lícula dirigida pel mateix Roach i protagonitzada per Julianne Moore, Woody Harrelson i Ed Harris. La cinta es va alçar amb cinc Emmys i tres Globus d'Or.

"Estem encantats de continuar la nostra relació amb Mark Halperin i John Heilemann, el llibre supervendes 'Game Change' va posar el llistó alt quant a informacions polítiques i narratives dins d'una campanya presidencial", va dir Len Amato, president d'HBO Films.

"Aquest projecte promet capturar de forma actual l'esdeveniment de major impacte ocorregut en la política moderna nord-americana", ha afegit.