'Assassin's Creed' es prepara per a un nou "salt de fe". Després de la seva estrena a la gran pantalla amb una pel·lícula d'acció real protagonitzada per Michael Fassbender i un més que discret pas per taquilla, la franquícia de videojocs aspira aconseguir més èxit amb una sèrie de televisió basada en el seu ric univers.

Així ho ha revelat Aymar Aazaizia, el director de Contingut d'Ubisoft a l'AMA sessió de Reddit: "És com la pel·lícula, ens prendrem el nostre temps per assegurar-nos fer una cosa de la que puguem estar orgullosos, però si us pregunteu si entra dins els nostres plans ... Sí ".

Unes esperançadores declaracions per a tots aquells fans de la franquícia 'gamer', que va donar fa uns mesos el salt a la pantalla després d'establir-se com una de les llegats més fructífers en el món dels videojocs. Quan s'estrenarà la sèrie? Sota quin format? Estarà dins de l'univers 'Assassin' s 'que tots coneixen? Apareixeran personatges introduïts en la pel·lícula?

Un portaveu d'Ubisoft ha confirmat el desig de la seva companyia en continuar expandint els seus tentacles a través d'una franquícia tan popular: "Sempre estem pensant maneres d'expandir-nos i créixer a través de les nostres marques més estimades, però encara no tenim res concret que compartir més enllà del que s'ha esmentat per Aymar ".