L'actor Juan Echanove "serà sempre part de 'Cuéntame'", han reconegut fonts de la productora de la sèrie, Ganga Producciones, després que l'actor, que interpreta el paper de Miguel Alcántara, anunciés a través d'una xarxa social que se n'anava, però "no per voluntat pròpia".

"El criteri dels autors i creadors de la sèrie és que el seu paper és al final del seu recorregut. És una decisió que es pren mirant cap al futur de 'Cuéntame'; el reconeixement de la productora cap a Juan Echanove és total, per la seva gran professionalitat, talent, i treball. Serà sempre part de la sèrie, aquesta és la grandesa del treball creatiu ", han dit.

Aquestes declaracions arriben després del missatge que Echanove va penjar en el seu compte d'Instagram: "Gràcies a tots els seguidors de la sèrie, i gràcies especialment a tot els que em seguiu de més a prop. No me'n vaig per voluntat pròpia, però me'n vaig ple d'agraïment i de força per seguir component personatges com Miguel Alcántara o Quevedo ".

Després de més de 200 capítols, segons han puntualitzat des de la productora, el personatge al qual dóna vida l'actor madrileny patirà un "gir dramàtic", del qual no donen més detalls per "raons contractuals", ja que consideren que "suposaria avançar continguts de les emissions futures ".

"A Juan Echanove se li va comunicar personalment aquesta circumstància de la trama, com ell mateix ha explicat, pels responsables de la mateixa quan es va tenir certesa d'ella. Miguel Alcántara segueix en els capítols pròxims en emissió, fins gairebé el final de la temporada ", han matisat.

Des Ganga Produccions també han assenyalat que serà durant "dos capítols" quan es porti a terme aquest comiat: "Són el millor homenatge que una sèrie i una productora poden fer-li a un personatge i l'actor que l'interpreta. Un actor, Juan Echanove, per al qual només tenim paraules d'aplaudiment i agraïment ", han conclòs.