Un grup d'usuaris del Centre Sant Pasqual d'Ibi per a discapacitats, a Alacant, s'han quedat sense poder assistir com a públic al popular programa televisiu d'Antena 3 'El Hormiguero', presentat per Pablo Motos. Segons han afirmat els propis afectats, sel's va denegar l'accés al plató argumentant que tant sol podien assistir-hi a la vegada tres persones amb discapacitat.

Segons la informació facilitada pels afectats, després d'organitzar un viatge a Madrid, van tenir la iniciativa de participar com a públic al programa. Després de fer els tràmits oportuns, se'ls va confirmar la presència al plató amb total normalitat. Va ser posteriorment, quan la mateixa tarda els van trucar per confirmar horaris, el moment en què va sorgir el problema. "En preguntar si hi havia alguna persona amb mobilitat reduïda en el grup i explicar-los les característiques dels que hi havíem d'anar, automàticament ens van denegar l'assistència al·legant que només poden entrar al plató tres persones amb discapacitat intel·lectual".

Tot i que després es van apropar fins als estudis per sol·licitar explicacions, la postura va ser inamovible, de manera que no van poder ser presents a 'El Hormiguero'. Els afectats recalquen que no els va atendre ningú de la direcció, sinó les encarregades de gestionar el públic.