La cadena HBO treballa en quatre possibles sèries que prosseguirien Juego de Tron0s, la seva producció de fantasia èpica d'èxit a la qual queden tan sols dues temporades, segons recull en una informació la revista digital The Hollywood Reporter. Quatre guionistes, així com el creador de la ficció, George R.R. Martin, estan implicats en aquests potencials intents per ampliar l'univers de la sèrie que protagonitzen Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage i Lena Headey. Martin col·laborarà amb Jane Goldman i Carly Wray en dos d'aquests projectes, mentre que Max Borenstein i Brian Helgeland donaran forma a les altres dues idees.

De moment, es desconeix si es tracta d'històries que succeeixen abans o després de Juego de Tronos o si, per contra, són narracions derivades de la seva trama. No obstant això, i depenent de si aquesta via acaba finalment sent realitat, no es pot descartar un possible retorn del rodatge a la ciutat de Girona, que va acollir algunes de les escenes més impactants de la sisena temporada.

Els showrunners de Juego de Tronos, Dan Weiss i David Benioff, no estan involucrats en l'escriptura d'aquests projectes, però figurarien com a productors executius juntament amb Martin si finalment algun d'ells rebés llum verd.

Una temporada molt curta

Considerada com la gran producció televisiva de l'actualitat, distingida amb 38 premis Emmy i amb una legió de milions de seguidors repartits a tot el planeta, Juego de Tronos estrenarà la seva setena i penúltima temporada el proper 16 de juliol. Amb només set episodis, la temporada més curta fins ara de la sèrie, aquesta nova entrega de Juego de Tronos s'ha rodat novament en escenaris de països com Irlanda del Nord, Islàndia i Espa-nya, principalment, al País Basc.

L'arribada de l'hivern a les trames de la ficció va provocar que l'equip de producció d'HBO requerís diferents condicions meteorològiques per gravar aquests nous episodis, de manera que en lloc d'estrenar-se a l'abril, com era habitual, els episodis no arribaran fins a l'estiu.