A un mes vista de la seva estrena, Netflix ha publicat el tràiler de la cinquena temporada de 'Orange is the New Black'. El drama carcerari, una de les sèries insígnia de la plataforma de streaming des dels seus inicis, tornarà el 9 de juny amb noves trames i aventures de les preses més famoses de la televisió.

En aquest breu però intens avenç, les recluses estan "protestant per les condicions abusives sota les que estem detingudes", segons recita la líder de la rebel·lió que s'ha dut a terme dins del penal. Antigues enemigues s'estan unint ara per una causa comuna, el que augura grans problemes als guàrdies.

ATENCIÓ: SPOILERS

El motí provocat per la mort de Poussey (Samira Wiley) s'intensifica per moments, sobretot quan les preses obtenen el control total de la presó. És llavors quan el caos s'apodera dels passadissos de Litchfield, segons resa la descripció oficial de Netflix.

En temps real i en el transcurs de només tres dies, la cinquena temporada de 'Orange is the New Black' mostrarà com la vida de les recluses canvia per sempre a mesura que s'animen a lluitar per la redempció i el respecte que mereixen.

Protagonitzada per l'actriu Taylor Schilling com Piper Chapman, una dona que arriba a presó per transportar diners de la droga, compta en el seu repartiment amb Laura Prepon, en el paper d'Alex Vause, narcotraficant i examant de Piper, Michael J. Harney, com Sam Healy, conseller de la presó, Kate Mulgrew, com la cuinera Xarxa, Jason Biggs com Larry Bloom, el nuvi de Piper, i Dascha Polanco, entre d'altres.