Més maquiavèl·lics que mai Frank i Claire Underwood tornen a partir d'avui en la cinquena temporada de House of Cards. La parella presidencial interpretada per Kevin Spacey i Robin Wright porta el seu cinisme i la seva maldat a nous límits en una guerra contra tots per perpetuar-se en el poder. A Espanya, els 13 episodis d'aquesta nova temporada de la sèrie de Netflix es podran veure en exclusiva a Movistar +, que va signar el contracte abans del desembarcament espanyol de la plataforma nord-americana, i estaran disponibles a partir d'aquest matí, poques hores després d'haver-se estrenat als Estats Units.

La temporada arrenca on es va quedar la quarta: amb Claire nominada a la vicepresidència al costat del seu marit i Frank declarant la guerra oberta a un grup terrorista islàmic anomenat ICO. Una guerra «contra el terror» que sembla més encaminada a distreure l'atenció sobre els cadàvers que ell mateix ha deixat en el seu camí d'ascens al poder que a garantir la seguretat ciutadana. «El poble americà no sap el que li convé. Jo sí», diu un tenebrós Frank Underwood en el tràiler. «Són com nens, hem de rentar-los les mans i la boca, hem d'ensenyar-los a distingir entre el bé i el mal».

A més de Spacey i Wright, House of Cards continuarà tenint la parella de consellers presidencials Doug Stamper i LeAnn Harvey (Michael Kelly i Neve Campbell) i altres cares conegudes com les de Seth Grayson (Derek Cecil), Will i Hannah Conway (Joel Kinnaman i Dominique McElligott), Thomas Yates (Paul Sparks) i Catherine Durant (Jayne Atkinson). A ells s'hi uneixen dos nous fitxatges: Patricia Clarkson interpretant Jane Davis i Mark Usher com a Campbell Scott, dos personatges d'alt nivell però que eviten els focus i amb motivacions ocultes.

Aquesta temporada, bona part de l'acció es trasllada a l'exterior de la Casa Blanca, des d'un electorat cada vegada més enfadat fins a un equip de periodistes, encapçalat per Tom Hammerschmidt (Boris McGiver) i Sean Jeffries (Korey Jackson), que segueixen de prop els Underwood.