El programa Sense ficció estrena aquesta nit (21.55 h, TV3) La veritable història de Madonna, un documental dirigit per Jean-François Firey, que s'endinsa en la personalitat de Madonna Louise Veronica Ciccone, mundialment coneguda com a Madonna, destacada artista, actriu i empresària polifacètica, amb una controvertida biografia.

Madonna és una de les grans icones del pop, una de les cantants més ben pagades de tots els temps i la que més discos ha venut arreu del món. Es coneix prou bé la seva faceta d'artista, els seus èxits musicals, els seus vídeos sexuals i provocatius i la capacitat de reinventar la seva imatge i la seva música. Però, qui és ella en realitat?

La veritable història de Madonna s'endinsa en la personalitat de l'artista, actriu i empresària d'aparença fràgil, però de temperament fort i fermes conviccions, icona de la música, però també font d'inspiració per a moltes dones.

El documental parla de la seva família, partint de la mort de la seva mare quan tenia 5 anys, fet que la va marcar profundament, i de la seva exuberància i desig precoç de seduir i d'escandalitzar. També repassa la seva relació amb la religió, l'espiritualitat, la maternitat, la sexualitat o els homes.