El canal DMAX estrenarà aquest diumenge, en obert, el documental «Amy, la chica detrás del nombre», una biografia sobre Amy Winehouse, morta el 23 de juliol del 2011 als 27 anys, que va dirigir el 2015 Asif Kapadia i amb el qual va aconseguir un Oscar.

El documental ofereix l'oportunitat de conèixer la solista i compositora a través d'imatges d'arxiu inèdites (procedents d'enregistraments dels seus amics i del seu exmarit Blake Fielder-Civil), imatges de concerts i entrevistes amb la cantant i el seu cercle més íntim.

El documental inclou els testimoniatges del seu pare, Mitch Winehouse, de la seva parella més duradora, Blake Fielder-Civil, del productor Salaam Remi, del raper i actor Mos Def, del crooner nord-americà Tony Bennett, de la seva manager, Nick Shymanksy, del DJ britànic Mark Ronson, i de la seva mare, Janis Winehouse.

Però no seran els únics, perquè en les dues hores que dura el documental es podran escoltar més de cent entrevistes amb vuitanta persones, que ofereixen el seu testimoni en off, sobre imatges de la cantant, a la qual s'escolta en alguns dels seus grans èxits, com 'Stronger Than Em', 'Rehab', 'Back to Black' i 'Love Is a Losing Game', entre d'altres.