La plataforma digital Netflix va anunciar que emetrà la sèrie animada per a adults "Disenchantment", el nou xou ideat pel creador de "Els Simpson" Matt Groening.

Netflix ha detallat, en un comunicat, que "Disenchantment" se centrarà en les desventures de Bean, una princesa amb problemes amb l'alcohol que està acompanyada per un elf i un dimoni.

Aquest singular trio es creuarà amb criatures de tota mena: ogres, follets, trolls i també humans.

"Bàsicament, 'Disenchantment' tracta sobre la vida i la mort, l'amor i el sexe, i sobre com seguir rient en un món ple de sofriment i d'idiotes, malgrat el que la gent gran, els mags i la resta de cretins t'expliquen", va assenyalar Matt Groening.

En principi, Netflix planeja vint episodis d'aquesta sèrie i els deu primers estaran disponibles el 2018.

La vicepresidenta de contingut original de Netflix, Cindy Holland, va dir que el "brillant treball" de Groening ha tingut ressò en generacions de fans a tot el món i va assegurar que "Disenchantment" comptarà amb l'estil d'animació i "l'enginy mordaç" característics de Groening.

La sèrie "Els Simpson", que va començar les seves emissions el 1989 i que modela una sàtira de la societat nord-americana a través de les vivències i aventures de la família Simpson, té confirmades almenys dues temporades més, que seran la número 29 i 30.