Aquest dimecres, a les 22.55, TV3 torna a parar taula en un lloc de postal, amb un dinar excel·lent i dos convidats que saben que van a un àpat, però no amb qui el compartiran. Aquests són els ingredients d´"Estranyes parelles", el nou programa de converses de TV3, produït i presentat per Llucià Ferrer. Aquesta setmana, compartiran taula la productora de cinema Isona Passola i l´economista Gonzalo Bernardos.

Fer-se monjo, els aragonesos menjant pedres, l´independentisme, neu feta amb patates, el sentit de l´humor o la polla del delta de l´Ebre. Aquests són alguns dels conceptes que apareixen a la conversa d´aquesta estranya parella, la productora de cinema Isona Passola i l´economista Gonzalo Bernardos.

"Estranyes parelles" busca que els convidats surtin del seu registre habitual i es mostrin al natural, sense filtres, i que l´espectador els pugui conèixer d´una manera més personal . Per això se´ls deixa sols, sense presentador. Només són dues persones que no es coneixen i que han de descobrir-se mútuament i deixar que la conversa els porti allà on els interessi.

En Llucià és el fil conductor que s´encarrega de portar els convidats fins al lloc on han de menjar. Els porta en cotxe -primer l´un i després l´altre- i aprofita el trajecte per xerrar amb tots dos convidats. Un cop l´àpat ja està a punt, en Llucià els presenta i es retira, però es reincorpora al final de l´àpat, per fer els cafès i rematar la conversa.

Què els importa, de veritat, a les estranyes parelles? Què els interessa? Com funciona aquest experiment de fer una cita a cegues per conversar? Un cantant parlant de depilació femenina, una escriptora explicant el moment en què la seva filla s´assemblava a Déu, un actor porno parlant d´educació, un pilot parlant de la felicitat