TV3 ja té a punt el magazín de tarda que substituirà a partir del dilluns 5 de febrer «A tota pantalla». Es tracta de «Tot es mou», un programa que seguirà l'actualitat i que presentarà Helena Garcia Melero, el manresà Francesc Sòria i Lluís Marquina. Inicialment, l'espai era previst per ser emès en la franja matinal, després d'«Els Matins», però el moment econòmic dedicat pel qual passa TV3 fa que finalment s'hagi ubicat a la tarda i assumir així amb recursos propis un espai fins ara ocupat per «A tota pantalla», contractat a una productora externa a la casa.

Segons ha anunciat la cadena, «Tot es mou» arrencarà a les 16.35 h amb l'objectiu d'«acompanyar i entretenir els espectadors en una franja horària en què actualment es mouen molts fets de gran interès, i a un ritme trepidant». Així, el programa donarà veu als protagonistes del moment i tractarà aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans «amb un to amable i distret».

L´espai inclourà diferents registres, per tractar qüestions estrictament informatives, i també de divulgació i entreteniment. També tindrà un parell d´espais d´opinió i analitzarà l´actualitat tant des d´un prisma seriós com humorístic.

«Tot es mou» estarà basat en connexions en directe, tertúlies, reportatges, entrevistes i l'anàlisi dels temes del dia, ampliant-los en molts casos i buscant-ne l'aspecte pràctic i curiós, entre d'altres.

Els tres conductors del magazín, Helena Garcia Melero, Francesc Sòria i Lluís Marquina, estaran acompanyats d'altres cares de la cadena com Laia Ferrer, Àngels Molina, Eloi Cordomí o Llucià Ferrer.