n Telecinco ultima a Madrid la gravació de la nova sèrie Secretos de Estado, un thriller polític, protagonitzat per Miryam Gallego, Emmanuel Esparza, José Luis García Pérez, Jesús Castro i Michelle Calvó. La ficció arrenca amb una temptativa de magnicidi que posarà al descobert els jocs de poder que amenacen amb desestabilitzar el Govern.

Alberto Guzmán, president del Govern, i la seva dona, Ana Chantalle, la primera dama, encarnen la parella presidencial perfecta. No obstant això, la seva impecable imatge pública comença a esquerdar-se quan, arran d'un intent de magnicidi, comencen a sortir a la llum dades molt comprometedores sobre la seva vida privada i la relació amb la seva cap de Premsa, Paula Campillo.

Després desvetllar-se certs secrets, es deslligarà un huracà mediàtic i polític impossible d'aturar que implicarà els màxims dirigents del partit i del Govern i que vertebraran les trames d'aquesta ficció, amb clares referències a la reeixida House of Cards. La sèrie, que arribarà pròximament a la cadena de Mediaset, està coproduïda amb Melodia Producciones.