Maig de 2018 arriba amb tres estrenes importants, dues d'elles a Netflix i una a Movistar. La plataforma nord-americana ens proposa el retorn de Michael C. Hall amb un thriller, Safe, i un títol post-apocalíptic danès, The Rain. Movistar, per la seva banda, segueix apostant per les sèries espanyoles. Aquest maig és el torn de Matar al padre, amb Gonzalo de Castro.

NETFLIX

Safe (T1) - 10 de maig

El protagonista de Dexter, Michael C. Hall, torna a la petita pantalla a la pell de Tom, un cirurgià pediàtric, viudo i a qui desapareix una de les seves filles. Fins on estarà disposat a arribar per recuperar-la?

The Rain (T1) - 4 de maig

Un virus que es propaga a través de la pluja acaba amb la vida de gairebé tots els habitants d'Escandinàvia. Sis anys després, dos germans surten d'un búnquer i ràpid s'uniran a altres supervivents ´per sobreviure en un món post-apocalíptic.

I també:

Teen Wolf (T6) - 1 de maig

Por 13 razones (T2) - 18 de maig

Unbreakable Kimmy Schmidt (T4) - 30 de maig

La reina del sur (T2) - 31 de maig

MOVISTAR+

Morir de pie (T2) - 6 de maig

Sèrie de Showtime produïda per Jim Carrey, protagonitzada per l'oscaritzada Melissa Leo i ambientada a l'escena de la stand-up comedy que emergia a Los Angeles als 70.

Atlanta (T2) - 9 de maig (canal Fox)

Matar al padre (T1) - 25 de maig

Sèrie original de Movistar + dirigida per Mar Coll (Tres días con la família). L'actor Gonzalo de Castro encapçala el repartiment que compta,

també amb Marcel Borràs, Paulina García i Greta Fernández.

HBO

All night (T1) - 12 de maig

La sèrie segueix a un grup de joves just després de la seva graduació. La classe de 2018 es reuneix per celebrar la seva última nit junts.

Cormoran Strike (T1) - 18 de maig

Adaptació de set episodis de les novel·les de thriller escrites per J.K. Rowling (creadora de Harry Potter), amb el pseudònim de Robert Galbraith.