n D'entre les 34 obres presentades al 6è Concurs de Relats Breus de Regió7, un equip format per periodistes i correctors d'aquest diari ha seleccionat 10 obres finalistes que rebran totes elles un lot de llibres d'Angle Editorial i Alba Editorial per haver superat la primera fase del certamen.

Els relats que passen ronda són: Un Sant Jordi amb ales; La mare; Mater Amantíssima; Butxaques escurades; Si el que fas no funciona, prova a fer coses noves; 23 d'abril, Una rosa no fa Sant Jordi; El roser; L'àvia; i Teixint sentiments. Tots ells, així com la resta de textos presentats, es poden consultar al web de Regió7, a www.regio7.cat/diada-sant-jordi/).

En la ronda següent del concurs serà un jurat format pels escriptors Jordi Cussà, Genís Sinca, Llorenç Capdevila, Jordi Estrada i Pep Molist, i Susana Paz, cap de la secció Cultures de Regió7, els encarregats d'escollir els tres guanyadors. El nom dels afortunats s'anunciarà la setmana vinent tant en l'edició en paper com digital de Regió7.

El primer i el segon premi consisteixen, a més del lot de llibres dels finalistes, en un val per a la llibreria Parcir de Manresa, entrades per al MNAC i una subscripció digital de tres mesos a Regió7. El tercer classificat rebrà un val per a la llibreria Parcir i entrades per al MNAC. A més, els tres relats gua-nyadors es publicaran a l'edició en paper del diari.

El Concurs de Relats Breus de Regió7 té el suport d'Angle Editorial, Alba Editorial i Parcir. Aquest 2018, en la sisena edició, s'hi han presentat autors de la Catalunya Central, però també d'altres punts del Principat, com el Montsià, el Ripollès, la Noguera i el Vallès Occidental. La guanyadora de les dues darreres edicions ha estat la sallentina Carme Garrido, mentre que el segon premi de l'any passat va ser per a Miracle Sala Ferrer i el tercer, per a Montserrat Toscano.