HBO Espanya estrena aquest divendres 18 de maig 'Cormoran Strike', una minisèrie basada en els llibres de l'autora de 'Harry Potter', J.K. Rowling. La història està centrada en un veterà de guerra, a qui dóna vida Tom Burke, reconvertit en un detectiu privat.

'Cormoran Strike', produïda per Cinemax i BBC One, narra la història d'un investigador d'una petita oficina la Denmark Street a Londres. Tot i arrossegar cicatrius físiques i emocionals, la intuïció de Strike i el seu passat com a investigador militar resulten claus per a la resolució de tres casos que han desbordat a la policia. Holliday Grainger es converteix en l'assistent Robin Ellacott, sota les ordres de Burke.

La minisèrie és una adaptació de set episodis de les novel·les de thriller escrites per J.K. Rowling, creadora de 'Harry Potter', sota el pseudònim de Robert Galbraith.

'Cormoran Strike' arrenca amb tres episodis d'una hora basats en el primer llibre de la trilogia, 'El cant del cucut' (dirigit per Michael Keillor), seguits per quatre capítols més que adapten els dos volums restants, 'El cuc de seda '(dirigit per Kieron Hawkes) i' l'ofici del mal '(dirigit per Charles Sturridge).