Fibracat llança el proper 1 d'agost al mercat una promoció molt especial per a tots els clients (actuals i nous) que els permetrà veure i gaudir de la Lliga de futbol 2018-2019 de manera totalment gratuïta. L'operadora manresana oferirà el canal beIN LaLiga a través de la seva aplicació Fibracat TV 3.0 sense cost addicional a tots els clients de qualsevol modalitat de fibra òptica que sol·licitin l'oferta que serà vigent de l'1 d'agost al 10 de setembre.

Vuit partits per jornada

Els clients de Fibracat podran gaudir d'un total de vuit partits per jornada (no inclou El Partidazo) de Primera Divisió i sempre podran veure, com a mínim, un partit amb Barça o Madrid de protagonistes. El canal beIN LaLiga oferirà el clàssic de la primera volta, els partits de la Copa del Rei i també tota la Segona Divisió.

La promoció s'adreça als clients actuals de l'operadora i als nous abonats que contractin qualsevol modalitat de fibra òptica. L'únic requisit que es demanarà és una permanència de dotze mesos. Els clients que no s'acullin a aquesta promoció tindran el canal beIN LaLiga a la seva disposició a un preu de 9,90 euros (IVA inclòs) en el marc de l'oferta de canals de l'aplicació Fibracat TV 3.0.