n L'Asociación de Clubs de Baloncesto, l'ACB, ha arribat a un acord amb l'empresa Telefónica per a la renovació dels drets televisius i de patrocini dels campionats nacionals durant les pròximes tres temporades, a més d'anunciar que la Copa del Rei i la Supercopa Endesa del 2019 se celebraran a Madrid.

La cadena seguirà retransmetent totes les trobades de la Lliga Endesa, Copa del Rei i Supercopa Endesa de les temporades 2018-19, 2019-20 i 2020-21, amb la qual cosa es prorrogarà un vincle que es va iniciar el 2015. La renovació amb Movistar s'uneix a la continuïtat d'Endesa com Title Sponsor fins a aquesta mateixa data i dels patrocinis oficials de KIA i El Corte Inglés per a la temporada que ve.

A més, l'ACB ha anunciat recentment un acord amb l'Ajuntament de Santiago de Compostela per a l'organització de la Supercopa Endesa 2018 i amb la Comunitat de Madrid perquè la capital sigui la seu de la Copa del Rei i la Supercopa Endesa 2019. Des de l'any 2016, Movistar + es va quedar amb els drets de la competició, fet que va suposar no només la desaparició del bàsquet de les emissions en obert, sinó el final de les retransmissions del bàsquet en català.