Avui a les 21.50 h s'emetrà a TV3 el quart capítol de Joc de cartes estiu, en què Marc Ribas, presentador del programa, visitarà la ciutat de Barcelona per buscar el millor restaurant amb terrassa de l'estiu.

L'equip de Joc de Cartes gaudirà de l'ombra i les delícies que ofereixen les terrasses de la ciutat comtal. Marc Ribas es refugiarà de les altes temperatures en tres oasis urbans per assaborir una oferta gastronòmica de gran nivell, començant pel Batuar. Els seus fogons estan liderats per dos cuiners de menys de 30 anys, però amb moltes ganes de menjar-se el món, l'Eva, xef, i en Xavi, segon de cuina.

Continuaran la ruta visitant Can Cortada, que ofereix cuina tradicional amb brasa d'alzina dins d'una masia del segle XI. Ho faran amb el nou director, en Christian, i la relacions públiques des de fa 24 anys, la Rosalia.

Finalment, tastaran l'A Contraluz, un restaurant que representaran la Carla, una directora que també és artista, i en Xavi, un xef que intentarà seduir amb la seva «artesania gastronòmica».