Aquesta tardor arriben a les principals plataformes de sèries grans produccions que poden convertir-se en l'èxit del moment. I per aconseguir-ho, HBO, Netflix i Amazon han apostat per estrelles consagrades del cine com Emma Stone, Julia Roberts o Jennifer Garner.

Manifest

Amb un punt de partida que pot recordar a Perdidos, però amb un pèl menys de pressupost, des del 25 de setembre es pot veure a HBO Manifest una d'aquelles sèries que enganxen i que no se sap cap a on pot evolucionar. La sinopsi: un avió ple de passatgers pateix turbulències durant el vol i quan aterra, els viatgers s'adonen que alguna cosa no va bé. Han estat desapareguts durant cinc anys. Aquesta nova ficció està produïda per Robert Zemeckis (Regreso al futuro, Náufrago) i la protagonitzen Melissa Roxburgh, Josh Dallas i Athena Karkanis.

Maniac

Emma Stone fa el salt a la petita pantalla de la mà de Netflix. Des del 21 de setembre ja hi ha disponibles els capítols d'aquesta sèrie de misteri que també protagonitza Jonah Hill i que dirigeig Cary Fukunaga (True Detective, temporada 1). Stone interpreta una noia addicta a unes pastilles que s'apunta a un tractament farmacèutic experimental i misteriós. Allà coincidirà amb el personatge interpretat per Hill, un noi esquizofrènic. L'experiiència no sortirà com ells es pensaven.

Homecoming

Una altra gran estrella de cine també prova sort en el món de les sèries. Julia Roberts es posa a la pell de Heidi Bergman, una terapeuta que treballa en una agència secreta del govern dels Estats Units. La seva feina, ajudar a reinserir soldats a la vida civil. Un thriller que promet i que té la firma del creador de Mr Robot, Sam Esmail. Hi ha pactades dues temporades amb capítols de 30 minuts, això sí, a partir del 2 de novembre a Amazon Prime Video.

Las escalofriantes aventuras de Sabrina

Ja fa uns quants anys, la simpàtica bruixa Sabrina era la protagonista dels migdies de la televisió espanyola. Els qui recordin aquella comèdia hauran de fer un 'reset'. Netflix recupera la bruixa però en un producte on l'esoterisme i la foscor tenen més protagonisme. Kiernan Shipka dona vida a la bruixa en una història que arrencarà el 26 d'octubre.

Camping

Per últim, una comèdia. Lena Dunham (Girls) firma amb Jenni Konner una altra gran aposta d'HBO, que protagonitza Jennifer Garner. L'actriu interpreta una dona que planeja un viatge amb el seu marit i els seus amics per posar-li emoció a la vida. S'estrena el 14 d'octubre.