«El Rubius» i la seva sèrie 'Virtual Hero' (Movistar +) i la novena temporada de 'The Walking Dead' són les novetats a la graella televisiva d'aquesta setmana, que inclou la retransmissió a La 1 divendres de la desfilada per la Festa Nacional.

Sense novetats a TVE, que dilluns ofereix nou capítol d' 'El Continental', en què s'incorpora Paz Vega com Belize, integrant d'un grup de zíngars a què recorre Andrea per intentar salvar Ricardo, ferit de bala.

El canal públic emet dijous a les 20:45 hores el partit amistós entre les seleccions de Gal·les i Espanya des de Cardiff, amb la narració de Juan Carlos Rivero, els comentaris de Manolo Sanchís i Chapi Ferrer i les entrevistes de David Figueira, mentre que el divendres retransmetrà la desfilada del Dia de la Hispanitat.

Nova entrega de 'Tu cara me suena' la nit de dilluns a Antena 3, amb Silvia Abril i José Corbacho versionant l'hit viral 'Cómeme el donut', Anabel Alonso com Alaska, Soraya Arnelas com Isabel Pantoja, María Villalón com Camela, Mimi com Björk, Manu Sánchez com a Pancho Céspedes, Brays Efe com Oasis i Carlos Baute com Cardi B. A ells se sumarà com a convidada l'actriu Rocío Madrid, que serà Rozalén durant aquesta tercera gala.

Movistar + estrena divendres la primera part de la temporada un 'Virtual Hero', sèrie protagonitzada per l'exitós 'youtuber' Rubén Doblas Gundersen, en què ha d'alliberar als 100 millors jugadors atrapats en un món virtual per Trollmask, el venjatiu Master of the Game Worlds, i per a això comptarà amb l'ajuda de la guerrera Sakura, la zombie Zombirella, l'espectre ancestral Slimmer i la intel·ligència artificial G4t0.

Un dia abans, ofereix la tercera entrega de 'Riverdale' en què els seus protagonistes, després de sobreviure als assassinats de Caputxa Negra, s'enfrontaran a un nou misteri al voltant de l'institut. Dissabte planteja una marató de la primera temporada completa de 'Castle Rock' des de les 16:00 hores, sèrie de terror inspirada en l'univers de l'supervendes Stephen King. A més, el dilluns ofereix la vuitena temporada de 'Madam Secretary', sèrie sobre el que es cou als passadissos de la Casa Blanca, que en aquest lliurament tindrà cameos de Hillary Clinton, Madeleine Albright i Colin Powell.

FOX estrena dilluns a les 22:00 hores la novena temporada de 'The Walking Dead', composta de 16 episodis que s'emetran en dos blocs de vuit, el segon dels quals es llançarà al febrer. Amb Angela Kang com a nova responsable de l'exitosa saga de zombis, serà en canvi l'última de l'actor Andrew Lincoln en el paper de Rick Grimes. La trama inclourà un salt en el temps cap endavant, segons ha avançat Kang, ja que, després de la guerra desfermada a la vuitena temporada l'espectador, veurà com el grup i la resta de supervivents tracten de construir una civilització.