Alberto Chicote torna avui a les 22.30 h a La Sexta amb un format en el qual deixa de banda la seva faceta de cuiner per conèixer, de primera mà, què hi ha darrere dels processos d'alimentació i consum que ens afecten a tots.

¿Te lo vas a comer? és una sèrie documental produïda per Atresmedia en col·laboració amb Cuarzo, que consta d'un seguit de reportatges sobre temes d'alimentació i consum.

El menú que se serveix als pacients ingressats en hospitals, l'alimentació de la gent gran a les residències o el menjar que s'ofereix en les festes populars són alguns dels temes que Alberto Chicote abordarà en aquest nou programa de reportatges. Els espectadors descobriran amb el xef que, moltes vegades, no tenir la informació necessària suposa un risc per a la nostra salut.

La majoria dels reportatges parteixen d'una denúncia que ha tirat endavant una persona amb nom i cognoms. Serà el punt de partida sobre el qual Chicote farà un informe complet de la situació. A partir d'aquí, coneixerà altres persones afectades, entrevistarà experts en la matèria que aportaran dades, descobrirà com s'han de fer les coses, però també denunciarà irregularitats i exigirà responsabilitats, tant als que fan malament la seva tasca directament com als que permeten que això passi.