Punt final a la llarga i reeixida trajectòria de la sèrie Orange is The New Black. La ficció creada per Jenji Kohan s'acomiadarà de l'audiència l'any vinent amb l'emissió de la setena temporada. «Després de set temporades, és hora de sortir de la presó», va comentar Kohan en un comunicat, segons informava ahir el diari El Mundo.

«Trobaré a faltar totes les noies de Litchfield i l'increïble equip amb el qual hem treballat. El meu cor és taronja i ara es fon a negre», va afegir. Basada en les memòries de Piper Kerman, la sèrie va ser renovada el 2016, tot i que ja feia temps que es rumorejava que s'acabava.

La història de les preses de Litchfield va ser una de les primeres apostes que va fer la plataforma Netflix i amb la qual va començar una nova era. La producció va rebre un gran reconeixement internacional des de la seva estrena, el 2013, i es va convertir aviat en la més vista de la plataforma.

A més, va aconseguir ser la primera ficció a estar nominada als premis Emmy en la categoria de comèdia dramàtica.

Les actrius que donen vida a les preses no van tardar gaire a expressar l'opinió sobre el final de la ficció. A través d'un vídeo al Twitter oficial d' Orange is The New Black, les intèrprets van mostrar el seu agraïment a l'audiència i també la tristesa per abandonar la famosa presó.