La preqüela de 'Juego de Tronos' està començant a prendre forma. A l'octubre, HBO va anunciar que la sèrie estarà protagonitzada per Naomi Watts ('Lo 'impossible') i que Josh Whitehouse ( 'Poldark') també interpretarà "un personatge clau". Ara, la cadena ha revelat l'elenc complet de la ficció i que la direcció del capítol pilot anirà a càrrec de S.J. Clarkson ( 'Collateral').

A més de Watts i Whitehouse, el repartiment inclou a Naomi Ackie (Star Wars: Episodi IX), Denise Gough (Àngels a Amèrica), Jamie Campbell Bower (La saga Crepúsculo), Sheila Atim (Harlots: Cortesanas), Ivanno Jeremiah (Humans) , Georgie Henley (Les cròniques de Narnia), Alex Sharp (Cómo enamorar a una chica punk) i Toby Regbo (Reign), segons Collider.

Això sí, no ha transcendit cap detall sobre els personatges als quals aquests actors donaran vida, ni el paper que exerciran en la sèrie. El poc que se sap és que el personatge de la intèrpret australiana serà una dona "carismàtica de l'alta societat que guarda un fosc secret".

"Situant-se milers d'anys abans dels esdeveniments de 'Juego de Tronos', la sèrie narra el descens del món de l'edat d'or dels herois a la seva hora més fosca. I una cosa és segura: des dels horripilants secrets de la història de Ponent fins al veritable origen dels caminants blancs, els misteris de l'est, la llegenda dels Stark ... No és la història que creiem saber ", revela HBO en la sinopsi.

La sèrie, creada per Jane Goldman ( 'Kingsman: The Secret Service') i George R.R. Martin, servirà com preqüela de la ficció estrella de HBO, 'Juego de Tronos'. La seva vuitena i última temporada arribarà el proper mes d'abril.