Amazon Prime Vídeo i TVE han anunciat que la nova i vintena temporada de 'Cuéntame cómo pasó' estarà disponible a Prime Video a Espanya 24 hores després de la seva emissió. Les 19 temporades anteriors estan ja disponibles a Amazon Prime Video a Espanya.

'Cuéntame cómo pasó' s'ha emès cada dijous en prime-time des del 13 de setembre de 2001, i és una de les produccions més llargues de Televisió Espanyola, així com una de les sèries amb més èxit entre públic i crítica.

La sèrie, produïda entre TVE i Grupo Ganga Producciones, relata una saga familiar que reflecteix, a través dels Alcántara, els canvis soferts per la societat espanyola des de finals dels anys seixanta.

Després de l'adeu de Ricardo Gómez, aquest nou lliurament consolidarà el protagonisme creixent de la segona generació dels Alcántara, Toni (Pablo Rivero) i Inés (Irene Visedo). Alhora, es potenciaran les trames de la més petita, María, que arriba a la majoria d'edat i podrà votar per primera vegada a les eleccions generals d'octubre de 1989. L'actriu Carmen Climent substitueix a Paula Gallego com María en aquesta nova temporada.

En la seva entrada als noranta, 'Cuéntame cómo pasó' inclourà nous personatges, com el Salva, el professor de biologia de Maria Alcántara al qual dóna vida Javier Pereira, o la Laia (Greta Fernández), jove actriu que compartirà taules amb Inés Alcántara. En el repartiment, es mantenen al capdavant els clàssics Ana Duato, Imanol Arias i María Galiana.

Els primers capítols de la vintena temporada, estrenada aquest dijous a La 1, arrenquen a la tardor de 1989, i podran ser vistos a la plataforma Amazon Prime Video un cop hagin passat 24 hores de l'emissió de cada capítol.