La vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach; el director de Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, i el director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la Corporació, Saül Gordillo, van comparèixer ahir davant de la Comissió de Control de l'actuació de la Corporació al Parlament de Catalunya.

A la comissió, Llorach i Sanchis van defensar la programació de la televisió pública en la precampanya electoral, malgrat les resolucions de la Junta Electoral, que, entre altres mesures, obliga els mitjans de la CCMA a compensar amb dues hores la cobertura de la manifestació de Madrid del 16 de març. Finalment, serà el dissabte 13 d'abril que el PP, el PSC i Ciutadans tindran un espai per a la transmissió d'actes polítics d'aquestes formacions.

Llorach va recordar que la televisió pública espanyola també va transmetre en directe la manifestació, convocada per més de 60 entitats i seguida per mitjans internacionals d'arreu del món. Malgrat això, Sanchis va remarcar que el «linxament públic» i els recursos només s'han fet contra TV3.