Després d'una llarga absència, Telecino estrena finalment aquesta nit, a partir de les 22 h, l'onzena temporada de La que se avecina. La lluita dels veïns per controlar la nova «Hillary Clinton» de Mirador de Montepinar, la pèrdua dels Cuquis de la pàtria potestat dels seus fills, el divorci «espiritual» dels Recio i l'arribada de tres nous personatges, canviaran l'statu quo de la comunitat protagonista de la reeixida comèdia creada pels germans Alberto i Laura Caballero.

Els episodis de la nova temporada inclouen una vintena d'intervencions estel·lars i les incorporacions de Carlos Areces, Darío Paso i María Hervás, que donaran vida a un home que entaularà una amistat malaltissa amb Bruno, al fill petit de Menchu i a una atractiva fisioterapeuta, respectivament. S'uniran a un sòlid elenc que, després de deu anys en antena, amb el 80% dels actors originals, reuneix Jordi Sánchez, Nathalie Seseña, José Luis Gil, Pablo Chiapella, Eva Isanta, Miren Ibarguren, Loles León, Ricardo Arroyo, Fernando Tejero, Nacho Guerreros, Cristina Medina, Macarena Gómez, Vanesa Romero, Víctor Palmero, Ernesto Sevilla, Luis Merlo i Paz Padilla.

En els nous lliuraments també hi serà present Antonio Pagudo. L'actor que dona vida a Javier Maroto va anunciar recentment el seu comiat de la ficció, motiu pel qual s'acomiadarà al final de la temporada.