Els concursants del reality Supervivientes 2019 són a Hondures i entre famosos com Isabel Pantoja, Toñi i Encarna Salazar i Carlos Lozano hi ha una cara familiar del Bages, la de l'esportista i influencer Albert Álvarez, conegut també pel seu pas pel programa d'amor Mujeres y Hombres y Viceversa. La seva arribada a l'illa va estar marcada per les llàgrimes.

Aquest guardiolenc de 29 anys forma part de la quota d'extronistes que Telecinco envia a Hondures en cada edició de Supervivientes, on ja van participar anteriorment Oriana Marzoli i Rafa Mora, entre altres.

En l'estrena de l'edició 2019, emesa dijous a la nit, Álvarez ja va tenir els seus primers minuts de glòria. Com la resta de companys, el del Bages va haver de saltar des d'un helicòpter al mar per iniciar la seva aventura a l'illa, on competirà per aguantar fins a l'última gala. Dalt de l'aparell, el van acompanyar Aneth i Colate, que van saltar primer. I quan era el seu torn, mentre l'entrevistava el presentador, Jorge Javier Vázquez, Álvarez no va poder contenir les llàgrimes. «Estic molt feliç», va justificar, i va afegir que estava agraït a la seva germana per ser al plató, on el defensarà davant l'audiència. Mónica Hoyos, Chelo García-Cortés i Oto Vans són altres participants d'enguany.