Els actors Eduard Fernández, Miguel Ángel Silvestre, Macarena Gómez i Megan Montaner seran els encarregats de donar vida als quatre protagonistes de la sèrie de terror èpic 30 monedas, que Álex de la Iglesia prepara per a HBO. La ficció, que també tindrà secundaris de luxe com Manolo Solo i Pepón Nieto, narra la tràgica història del pare Vergara, un exorcista, boxejador i exconvicte exiliat en una par-ròquia d'un poble remot d'Espa-nya. Vol oblidar i ser oblidat, però els seus enemics el trobaran molt aviat.

Quan Vergara és relacionat amb una sèrie de fenòmens paranormals ocorreguts al poble, Paco, el seu ingenu alcalde, i Elena, una inquieta veterinària, intentaran desvelar els secrets del seu passat i el significat de l'antiga moneda que Vergara manté oculta.

A poc a poc, aquest insòlit trio d'herois es trobarà immers en una conspiració global: la batalla pel control de les trenta monedes per les quals l'apòstol Judes Iscariot va trair Jesús de Natzaret, unes relíquies maleïdes però posseïdores d'un poder inimaginable.