Aquest dimecres, a les 22.35, s'emetrà a TV3 el programa "Cases d'algú", presentat per Joan Maria Pou, en què el periodista recorrerà el món per conèixer històries de personatges anònims que han visitat Catalunya. A més, aquesta vegada arriba amb sorpresa, i és que en Pou convidarà a casa seva alguns dels amics que ha fet al llarg dels programes.

Joan Maria Pou anirà fins a Limerick, a Irlanda, a veure el Shane. A la caravana va dir dues coses sobre la seva ciutat; la primera, que era la ciutat dels apunyalaments, i la segona, que era com un regal embolicat amb moltes capes de paper. Sembla que el Pou només va sentir l'última part. Allà, el Shane treballa de fotògraf i viu amb la seva parella, l'Olivia. Tots dos tenen en comú la seva passió per la música, l'art i els seus orígens no irlandesos. El Shane és fill d'un pare colombià i una mare peruana i l'Olivia és mig xinesa. Amb ells, el presentador descobrirà el Limerick més urbà i alternatiu, però amb essència irlandesa. El Shane el portarà a veure la ciutat des del riu mentre fa una sessió fotogràfica, el convidaran a un sopar amb els seus amics i no hi faltarà el moment per anar al pub més conegut de Limerick. També el sorprendrà amb una proposta molt arriscada per al Pou: fer-se un tatuatge.

I després d'això, travessarà l'Atlàntic per retrobar-se amb el Roque a San José, la capital de Costa Rica. Ell es dedica a compondre música per a documentals, però també assaja de valent i crea el seus propis temes. De fet, és tan bon músic que aconseguirà que el Pou trobi el ritme que no pensava que tenia. També li presentarà els seus pares, naturals de Cuba i amb molta història familiar relacionada amb la revolució. El seu pare va haver de marxar a Costa Rica i la seva mare se'n va anar a Veneçuela perquè estaven perseguits pel govern. Durant una bona època, el Roque es va quedar sol i va viure en unes cavernes enmig de la jungla fins que es va poder retrobar amb ells. Aquest vincle amb la natura també el traslladarà al Pou, que se sentirà com un privilegiat en el país amb més biodiversitat del món.