Los Lobos, els famosos concursants de ¡Boom!, l'espai d'Antena 3 presentat per Juanra Bonet, haurien aconseguit el premi més gran que s'ha lliurat mai en la història de la televisió a Espanya. Segons informa el diari El País, Antena 3 emetrà molt aviat el programa en el qual s'atorga el pot de quatre milions d'euros. A aquesta xifra s'hi haurien de sumar els dos milions i mig que han obtingut en els dos últims anys, de manera que s'emporten en total sis milions i mig d'euros. El premi està subjecte a una tributació del 47%.

A més d'haver fet història aconseguint aquest premi, Los Lobos també tenen rècord Guinness com els participants que més temps han concursat en un programa televisió sense interrupció. L'equip està format per Valentín Ferrero, Erundino Alonso, Manu Zapata i Alberto Sanfrutos, que va substituir el desembre del 2018 José Pinto. Dels gairebé 500 programes que han fet, l'equip ha estat 12 vegades a una sola pregunta de guanyar el premi.

L'últim rècord va ser en el mateix concurs, quan el juny del 2016 l'equip conegut com Los Rockampers, que com Los Lobos es van convertir en autèntiques estrelles de la televisió nacional, es va emportar 2.300.000 euros.

El concurs, que s'emet de dilluns a divendres a les 8 del vespre, té actualment una mitjana de dos milions d'espectadors per programa, amb una quota de pantalla del 16 %.