Viola Davis, protagonista de Cómo defender a un asesino, interpretarà Michelle Obama a First Ladies, la sèrie que Showtime està preparant. Davis també serà productora executiva de la ficció, que serà escrita per Aaron Cooley (autor de les novel·les Four Seats: A Thriller of the Supreme Court, The Guns of Ridgewood).

First Ladies situarà la seva trama a l'ala oriental de la Casa Blanca, on algunes de les primeres dames han jugat papers clau per al desenvolupament dels Estats Unit i sempre d'amagat de l'ull públic. La primera temporada de la sèrie explorarà la vida personal i política d'Eleanor Roosevelt, Betty Ford i Michelle Obama.

La primera idea de la sèrie va tenir-la Cathy Schulman, també productora, en llegir un esbós que Cooley havia escrit sobre Lady Bird Johnson. Welle Entertainment, l'empresa que Schulman encapçala, es dedica a la producció de continguts protagonitzats per personatges femenins. D'acord amb la missió de la productora, la sèrie oferirà un recor-regut per les presidències dels Estats Units sempre des de la mirada de les primeres dames.

Davis també és protagonista de Cómo defender a un asesino, que estrenarà la seva sisena i última temporada aquesta tardor. El seu marit, Julius Tennon, i ella (JuVee Productions) han produït també un documental, Emanuel, sobre la massacre de persones negres a l'església de Charleston.