La sèrie Les de l'hoquei ha obtingut el segon Premi CIMA TV a la Igualtat, que atorga l'Associació de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals (CIMA), en l'onzena edició del FesTVal de Vitòria.

Les de l'hoquei ha estat la gua-nyadora de la segona edició d'aquest premi, que és el primer que destaca la presència de la dona a la televisió i que s'atorga al contingut que millor hagi demostrat la no-discriminació de la dona per aconseguir una societat més igualitària.

«Les de l'hoquei és una sèrie valenta i innovadora que ha portat molts èxits a TV3», va afirmar Oriol Sala-Patau, cap de Ficció i Cinema de TV3, després de recollir el guardó per aquesta sèrie, escrita i dirigida per dones, i que tracta temàtiques relacionades amb la identitat sexual, la immigració i l'adolescència.

En la seva intervenció, Sala-Patau va agrair el premi i va expressar el seu desig que «totes les televisions apostin per aquest tipus de continguts perquè val la pena fer-los i perquè, realment, els adolescents s'hi veuen molt reflectits».