Antena 3 estrena aquesta nit, a partir de les 22.45 h, Toy boy, un thriller eròtic que narra la història d'un jove stripper guapo i despreocupat que, després d'una llarga nit de festa i excessos, es veu involucrat sobtadament en un crim. Jesús Mosquera, Cristina Castaño i María Pedraza encapçalen l'elenc d'aquesta producció pròpia del grup Atresmedia.

El rodatge de la ficció es va dur a terme íntegrament en localitzacions reals de la Costa del Sol. Màlaga, Fuengirola, Vélez, Torremolinos, Mijas, Marbella, Estepona o Benalmádena són algunes de les localitats que han acollit els enregistraments d'aquest thriller produït en col·laboració amb Plano a Plano (Allí abajo).

Toy boy arrenca amb la història d'Hugo Beltrán (Jesús Mosquera), un jove establert a la Costa del Sol que passa les nits treballant com a stripper. La seva és una vida feliç que canvia d'un dia per l'altre arran de la seva relació amb Macarena (Cristina Castaño), esposa d'un influent empresari de la zona que una nit apareix calcinat al vaixell d'Hugo. A partir d'aquest moment, el protagonista és acusat i sentenciat a 15 anys de presó. No obstant això, la insistència de Triana (María Pedraza), una jove i ambiciosa advocada per reobrir el cas fa que Hugo surti abans. Tots dos hauran de lluitar de valent per descobrir la veritat.