La música en directe torna des d'aquesta nit a La 2 de Televisió Espanyola amb La Hora Musa. El programa, presentat per l'actriu i cantant Maika Makovski i dirigit per Jero Rodríguez, estrena segona temporada, a partir de les 23 h, mantenint una estructura similar a la de la primera, amb actuacions a plató d'artistes de primer nivell, reportatges i molts descobriments de joves talents.

En aquesta nova edició de l'espai, Makovski estarà acompanyada per Ramiroquai, músic i periodista musical de Ràdio 3, que aproparà l'audiència a l'actualitat de l'escena musical amb els seus reportatges. A més, el format donarà la benvinguda a propostes musicals nacionals o foranes, consolidades o emergents, i que transitaran per la gran majoria d'estils. Igual que l'any passat, Maika tocarà a plató amb alguns convidats.

El capítol d'avui estarà dedicat a l'estrella internacional francesa Zaz i tindrà la visita de Kiko Veneno, que presentarà els temes del seu nou treball. El colombià Juanes serà el protagonista de l'entrevista i Carolina Durante, una de les bandes més en forma de l'escena musical espanyola actual, oferirà una breu actuació des de l'escenari exterior.

Al llarg de la temporada, passaran pel plató Rufus Wainwright, Rocío Márquez, Jane Birkin, Pixies, Cat Power, Dorian, Christina Rosenvinge, The Hives i Bad Gyal, entre d'altres.