Movistar + ha iniciat el rodatge de Supernormal, una comèdia de producció pròpia que té l'actriu Miren Ibarguren ( Aída, La que se avecina) com a protagonista i la direcció d'Emilio Martínez-Lázaro. Segons ha informat la plataforma, Supernormal és una comèdia sobre el que significa dirigir un banc d'inversió i ser mare d'una família del segle XXI. Les línies que separen la feina i tota la resta no existeixen: Patricia (Ibarguren) s'emporta el treball a casa i la família a l'oficina. És intel·ligent, divertida, lleial, tendra, ambiciosa, i insuportablement exigent.

El seu marit, Alfonso (Diego Martín), fills i empleats l'adoren i odien a parts iguals. Patricia no coneix els límits, però quan se'ls salta i la imaginació no és suficient per solucionar els problemes, la seva secretària Marisol (Gracia Olayo) i la seva família són imprescindibles per trobar solucions. Així, la ficció tracta amb humor i sensibilitat una sèrie de situacions quotidianes.

La sèrie, produïda per Movistar en col·laboració amb Secuoya, ha estat creada i escrita per Marta Sánchez i Olatz Arroyo (guionistes de la reeixida Allí abajo). Supernormal tindrà inicialment una primera temporada formada per 6 episodis de 25 minuts de durada. El rodatge va arrencar el dijous 17 d'octubre i durarà vuit setmanes. Les localitzacions seran Madrid i voltants.