Després d'un any d'èxit a la graella d'iCat i de dos mesos d'emissió a Catalunya Ràdio, amb 3.250.000 visualitzacions a YouTube, el programa Adolescents iCat, amb Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé, arriba al 33. A partir d'avui, el canal començarà la programació dels caps de setmana a les 21.30 amb el programa audiovisual multiplataforma.

El 18 de novembre del 2018, iCat va estrenar el programa audiovisual multiplataforma Adolescents iCat, amb Roger Carandell, Juliana Canet i Joan Grivé amb el lema «Entre hormona i hormona, neurona», en clara al·lusió a l'audiència mil·lennista. Deu mesos després, el setembre del 2019, Adolescents iCat passava a ser diari i a emetre's des de l'estudi 2 d'iCat, amb públic en directe, per iCat, de 22.00 a 22.30 h, i a Catalunya Ràdio, de 00.30 a 01.00 h.

En la seva versió televisiva, el programa oferirà una selecció de mitja hora amb l'entrevista i els temes de més interès de la setmana. El programa interactua amb oients i usuaris a través de les xarxes socials i s'emet en simulcast a YouTube.

El format s'estrena al 33 amb dues entrevistes, al youtuber badaloní CdeCiencia i al cantant sevillà Beret, que té cançons que sumen milions de reproduccions al seu canal de YouTube.