Des del mes de juliol, TV3 està gravant el nou programa A 4 mans, en diferents localitzacions del territori. Una sèrie de vuit capítols, presentada pel músic i pianista Antoni Tolmos, on la conversa i la música conduiran l'espectador per les vides de diferents convidats.

El nou programa del departament de Nous Formats, que té la producció associada d'Enganxats, Mèdia & Transmèdia Produccions, i que encara no té data d'estrena, combina música, conversa i entreteniment per descobrir la vida dels protagonistes a través de les cançons que han marcat la seva trajectòria vital. Dues experiències de vida en cada capítol unides per un valor, un sentiment o, de vegades, una cançó.

El rodatge d' A 4 mans està recor-rent el territori i es grava en espais naturals o interiors que suposin un interès específic per a cadascun dels convidats. Localitzacions com la Casa dels Xuklis de Barcelona, el Pont dels Tirants i l'Auditori de Lleida, el Teatre Foment de Molins de Rei, l'institut Pere Mata de Reus, Sant Joan de les Abadesses, Tarragona i el port de Palamós, entre d'altres, on el format ha situat el piano. Serà una producció rica en imatge, amb textura cinematogràfica i que vol captar amb sensibilitat tant els moments de conversa al piano com les imatges de recurs basades en la vida dels diferents convidats.