Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla tornen avui al canal #0 de Movistar + amb la segona temporada de Capítulo 0, la sèrie en la qual els dos actors recuperen l'essència dels mítics La Hota Chanante o Muchachada Nui, dos dels formats més recordats de l'humor espanyol de la dècada passada i que avui en dia continuen sent autèntiques obres mestres.

La segona temporada de la sèrie, que consta d'un total de vuit lliuraments, arriba «més elaborada, més cinematogràfica i més madura que mai, però amb el mateix surrealisme de sempre», segons assenyala la plataforma de pagament en un comunicat.

Les noves històries portaran els dos actors a posar-se en la pell d'herois de telenovel·la o espies de la guerra freda. Mostraran vides creuades per un terratrèmol, seran dones d'un documental negre, viuran aventures surrealistes en platós de televisió. A més, els mateixos Joaquín i Ernesto pugen a l'onada de l'autoficció amb un biòpic macabre i una història paternofilial molt nadalenca, respectivament.

Paco León, David Broncano, Miren Ibarguren, Verónica Forqué, Hugo Silva, Arturo Valls, Pablo Chiapella, Ingrid García-Jonsson o David Verdaguer seran alguns dels convidats que es veuran a Capítulo 0.