L'humorista David Broncano i el seu equip de La Resistencia, gua-nyadors al millor programa nacional d'entreteniment, van acaparar ahir l'atenció en uns premis Ondas amb l'absència destacada de la cantant Rosalía, per la coincidència amb els Grammy Llatins.

Els premiats en la 66 edició dels guardons que lliura Ràdio Barcelona, de la Cadena Ser, es van reunir al palauet Albéniz.

A més de Broncano i Rosalía, els Ondas han distingit la feina d'Andreu Buenafuente i Berto Romero pel seu programa de ràdio Nadie sabe nada, així com a l'actriu Candela Peña ( Hierro), el programa Salvados en les seves primeres temporades amb Jordi Évole al capdavant, i el treball de periodistes com Pepa Bueno, Carlos Herrera i Alejandra Andrade.

David Broncano es va mostrar «feliç» pel que ja és el seu segon cavall alat consecutiu, després d'haver rebut un Ondas el 2018 pel programa de ràdio La vida moderna. «Estic molt content. Seria lleig dir que em fa fàstic el premi. És com si em fes una abraçada la meva mare. És que la veig poc», va dir Broncano.