El rodatge de la vintena temporada de Cuéntame cómo pasó continua i, a poc a poc, Televisió Espanyola va revelant alguns detalls sobre les seves trames. Una de les més destacades és la incorporació de l'actriu Natalia Millán a l'elenc, per donar vida a un personatge que no deixarà indiferent ningú. Millán donarà vida a Catalina, el nou amor d'Antonio Alcántara, que refà la seva vida després de divorciar-se de Mercedes.

«En els nous capítols fem un salt temporal, han passat uns mesos i veiem com està ara la parella i la seva relació. Estan com els vam deixar: segueixen separats. Antonio Alcántara viu en un apartament fora de casa i la situació està normalitzada, entre cometes», va explicar Joaquim Oristrell, coordinador de guions de la veterana ficció, en declaracions recollides per la revista Pronto.

Sobre el nou personatge, Oristrell va indicar que «és una persona molt divertida i interessant. L'Antonio no estarà enamorat d'ella, però compartirà la seva vida amb altres amors més madurs. És una persona amb la qual entra, fa i desfà». Segons va avançar Oristrell, la nova temporada de Cuéntame cómo pasó inclourà «dues bombes grosses» que faran trontollar els fonaments de la sèrie.

Els nous episodis, que arribaran a La 1 al llarg del primer semestre del 2020, arrencaran l'hivern del 1990, mesos després del naixement de Sol Alcántara, la filla de Toni i Deborah. Per la seva banda, Antonio i Mercedes ja han començat a fer vida separats. A més, els Alcántara viuran la guer-ra del Golf amb especial intensitat, ja que els Serveis Informatius de Televisió Espanyola envien Toni com a corresponsal a la zona i la seva estada a l'Orient Mitjà constituirà una preocupació extra per a Deborah.