El jurat del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes ha anunciat els guanyadors de l'XI edició dels Premis Gabinets de Comunicació Pilar Casanova, de caràcter anual. En l'edició d'enguany s'hi han presentat onze candidatures.

El premi a la Millor Acció Comunicativa s'ha concedit a la campa-nya «Catalan Pyrenees Explorer», presentada per la col·legiada Laura Font Sentís i el seu equip, de l'agència de comunicació Lymbus. El guardó a la Innovació ha estat per a la campanya «GosSOS», candidatura presentada per la col·legiada Eva Cervera González i Ogilvy Barcelona per a l'Ajuntament de Barcelona. El Portaveu 2019 s'ha estat per votació dels col·legiats per a Bonaventura Clotet, director de l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol i president de la Fundació Lluita Contra la Sida.

Els guardons reconeixen la tasca dels gabinets de comunicació i fomenten els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil.