Vikings té previst acomiadar-se de l'audiència l'any vinent, amb la seva sisena i última temporada, que en principi constarà d'una vintena d'episodis que es dividiran en dues parts. El canal History Channel va anunciar fa uns mesos que no tenia previst continuar amb la reeixida sèrie, tot i que el seu creador, Michael Hirst, havia explicat en diverses ocasions que tenia idees i guions de sobres per continuar la història, i, de fet, va arribar a avançar que estava treballant en una seqüela.

Finalment, ha estat Netflix la que s'ha quedat amb els drets per produir les noves històries sobre els guerrers nòrdics. Concretament, i segons ha informat el portal Deadline, la nova sèrie es titularà Vikings: Valhalla i reprendrà la cultura nòrdica un segle més tard del final de la sèrie original.

El projecte constarà, de moment, d'un total de 24 nous episodis, que es podrien dividir en dues temporades, seguint la política de la plataforma en streaming.

El projecte serà supervisat pel mateix creador, Michael Hirst, i tindrà Jeb Stuart de guionista.

Segons la mateixa informació, serà protagonitzat per guerrers mítics com Leif Erikson, Freydis, Harald Harada i Guillem el Conqueridor, considerat el primer rei d'Anglaterra, que era descendent de vikings.