El programa de TV3 Sense ficció estrena aquest nit Paper mullat, un documental produït per Albert Elfa i Ricard Belis en què diversos infants empoderats denuncien l'incompliment dels seus drets.

El treball explica la vida d'en Josep, l'Ouafa, la Bianca, la Momo, l'Amadou, entre d'altres. En Josep, de 14 anys, lidera assemblees del sindicat de barri contra els desnonaments. L'Ouafa, de 16 anys, de Torre Baró, denuncia deficiències en l'ensenyament i l'alimentació. La Bianca, de 16 anys, lluita pel medi ambient i assenyala els perills que comporta per a la societat de la contaminació a Barcelona. La Momo desvela per primera vegada els abusos sexuals de què va ser víctima quan tenia 6 anys. L'Amadou, un jove de 18 anys, lluita contra l'estigmatització i vol treballar per tenir un futur digne.

Paper mullat viatja també al Senegal, on es fa ressò dels perills de milions de nens i nenes que viuen al carrer, que no tenen cap tipus d'identificació i estan en mans de les màfies que els utilitzen, sobretot, per traficar amb els seus òrgans.