El canal Super3 ha preparat una programació especial durant el pont. S'emetran dos capítols especials d 'Oddbods i ha programat dues pel·lícules: Club Winx. L'aventura màgica i Spark: una aventura espacial, que emetrà en diverses franges horàries durant aquest cap de setmana més llarg.

La jornada començarà avui a les 8.10 del matí, en què s'emetrà Els clons del Zee, un capítol especial d' Oddbods. A les 14.45 es podrà veure un altre episodi especial, Una festa monstruosa i, seguidament, es tornarà a emetre el capítol del matí.

El Super3 també ha programat la pel·lícula Club Winx. L'aventura màgica, avui a les 15.35, i diumenge, a les 17.20, Spark: una aventura espacial, on l'Spark i els seus amics intentaran recuperar el planeta Bana, que el malvat general Zhong va destruir, i salvar tot l'univers de les seves urpes.

Així mateix, els súpers podran seguir gaudint de les sèries habituals de la graella del cap de setmana, amb El Mic i els seus amics, l'espai musical del Rat Rank i la cuina de Manduka.