Telecinco ha cancel·lat l'emissió de 'GH Duo 2' prevista per a febrer de 2020 enmig de la tempesta pel tractament sobre el presumpte cas d'abús sexual a Carlota Prat, concursant de 'GH Revolution' el 2017.

Segons El País, Mediaset avançarà el retorn de 'Supervivientes' per cobrir la seva oferta de 'reality shows' mentre tracta que les aigües tornin al seu curs després del terratrèmol del cas Carlota, que pel costat econòmic s'ha saldat amb la retirada de la publicitat de nombroses marques.

La decisió suposa avançar en el calendari l'espai en què els famosos s'enfronten a l'repte de la vida, la competició i la convivència en una illa hondurenya.

La renúncia de firmes com Telefónica, Balay, Lotus, Costa Cruceros, Telepizza, Schweppes, Tous, Casa Tarradellas, Estrella Galícia o MediaMarkt, entre d'altres, ha portat a Telecinco a posar en suspens el programa, tot i que la cadena no renuncia a futures edicions.

La cadena tem un nou cas 'La noria', un espai cancel·lat en 2012 en retirar-se els anunciants de forma massiva després d'una entrevista de la mare de Francisco Javier García Marín, 'El Cuco', llavors imputat per l'assassinat i encobriment en el cas de Marta del Castillo.

Una jutge investiga el presumpte cas d'abús sexual a Carlota Prado durant la gravació de 'GH Revolution' i l'actuació de la Telecinco cap a la víctima. El programa va usar 'el Confesionario', una habitació en la qual els concursants parlen a càmera amb un membre de la direcció de l'espai (anomenat 'el Súper'), per mostrar a Carlota la gravació del que ha passat, però sense cap mena d'assistència legal o psicològica. A més, la veu el va instar a guardar silenci sobre els fets.