Aquest Nadal, No tenim vergonya torna a TV3. El programa que rescata de l'arxiu de Televisió de Catalunya les millors imatges, els millors moments, però també els pitjors, o les pífies més inesperades, torna amb deu capítols nous durant el període nadalenc.

El format del programa és el de sempre: concebut com un canal de televisió, amb espai per al temps, els informatius, els esports, l'entreteniment o els concursos, i amb entrevistes amb els protagonistes d'algunes d'aquestes imatges.

Avui els acompanyarà Francesc Orella, que recordarà alguns dels moments dels seus inicis a TV3. Alguns que fins i tot tenia oblidats.

El 25 de desembre els protagonistes seran Ramon Pellicer i Salvador Alsius. El dia de Sant Esteve serà Rocco Steinhäuser qui recordarà algunes de les imatges que van marcar el seu pas per la televisió pública catalana, i també Gemma Nierga.

El dia 27 el programa tindrà un contingut especial, ja que totes les imatges correspondran al 2019. Hi haurà les millors imatges que s'han vist, comentades pels seus protagonistes, i fins i tot imatges que no s'havien vist i que val la pena rescatar de la paperera.

El 30 serà el torn de Xavi Valls. I el 31 s'emetrà un especial dels programes de cap d'any de TV3.

El dia 1 de gener també serà un programa especial. Cada primer d'any els telenotícies fan el típic vídeo del primer nadó de Catalunya. No tenim vergonya comentarà aquests vídeos amb els protagonistes, és a dir, amb els nadons, però uns quants anys més tard. Meritxell Grífol, Borja Verdiell, Cristina Gràcia Bell-lloch, Eudald Carreras, Sara Martí i Jaume Pujals, nascuts el primer de gener d'entre els anys 1987 i 1996, veuran les imatges del seu primer dia de vida i, en algun cas, per primer cop.

El 2 de gener serà Xavier Bertran el protagonista , i el dia 3 seran Mònica Terribas i Jordi Martínez els escollits pel programa. Finalment, el 6 de gener, Joan Dausà protagonitzarà el programa.